De MELT Methode

MELT Method voor de zelfbehandeling bij hielspoorPijn in de rug als je wakker wordt, een trigger vinger, pijnlijke pols of hielspoor? Voel je je onzeker oop je benen? Is bewegen pijnlijk geworden? Allemaal worden ze veroorzaakt door vastzittende spanning in het bindweefsel.

De MELT Methode is een simpele zelf-behandeling waarmee je deze spanning zelf oplost. Je masseert met de druk van zachte balletjes of schuimrollen op je bindweefsel en kunt op die manier een leven lang gezond, bewegelijk en pijnvrij blijven.

MELT sluit naadloos aan op mijn osteopatische behandelingen en is daarom een geschikte aanvulling daarbij. Je krijgt een eenvoudige en heel effectieve methode in handen waarmee je het resultaat van de behandelingen kunt ondersteunen.

MELT stimuleert de doorstroming van het bindweefselvocht en daarmee het zelfherstel in je lichaam met als gevolg duidelijke en blijvende veranderingen. MELT biedt je natuurlijke pijnvermindering waardoor je aan de bron van chronische pijn werkt en niet alleen de symptomen maskert.

Als MELT Hand & Foot Instructor geef ik individuele en groepslessen. In de lessen leer je hoe je met eenvoudige middelen vastzittende spanning in het bindweefsel kunt oplossen.