MELT Method voor de zelfbehandeling bij hielspoor

De MELT Method

Word je 's ochtends stijf wakker en heb je wat tijd nodig om recht te kunnen lopen of de heupen te kunnen bewegen? Kun je minder goed balanceren of loop je onzeker en stuntelend? Moet je vaker je nek draaien of kraken? Is bewegen pijnlijk geworden? Allemaal worden ze veroorzaakt door vastzittende spanning in het bindweefsel.

De MELT Method is een simpele zelf-behandeling die je helpt om chronische pijn te verminderen en een leven lang gezond, jeugdig en actief te blijven. Door MELT kan je lichaam zijn balans terugvinden en herstellen, met als gevolg duidelijke en blijvende veranderingen. MELT biedt je natuurlijke pijnvermindering waardoor je aan de bron van chronische pijn kan werken en niet alleen de symptomen maskert. Omdat de MELT Method naadloos aansluit bij mijn osteopatische behandelingen is het daarvoor een geschikte aanvulling. Je krijgt een simpele methode in handen waarmee je het resultaat van de behandelingen kunt ondersteunen en verlengen.

In de lessen leer ik je hoe je eenvoudige middelen zoals zachte rubberen balletjes gebruikt om spanning die in je bindweefsel vastzit op te lossen. Daardoor stimuleer en ondersteun jij zelf de doorstroming van het bindweefselvocht.

Als MELT Method Hand and Foot Instructor geef ik individuele en groepslessen. In de shop kun je het The MELT Method boek, de Hand & Voet oefenballen, instructie DVD's en het oefenbal/dvd bundel kopen.